Cases

Se hvordan andre virksomheder bruger Verarca

Dansk

Dansk, tidligere kendt som Dansk Outlet, er en tøjforhandler i Danmark, etableret i 2004 med 36 butikker landet over og en webshop. På grund af deres vækst i detailhandlen står Dansk over for stigende krav fra forbrugerne og skærpede krav til leverandører i forhold til klimaberegninger.

For at imødekomme disse udfordringer har Dansk investeret i Verarcas innovative software til klimarapportering. Det har gjort deres tilgang til klimarapportering mere effektiv ved at automatisere processen og gøre den mere pålidelig. Det reducerer ligeledes den interne arbejdsbyrde og sikrer overholdelse af bæredygtighedsstandarder.

Sindico Group A/S

Sindico Group A/S, et kapitalholdingselskab med mere end 70 forskellige virksomheder inden for forskellige brancher, stod over for udfordringer med varierende krav inden for klimarapportering og standardoverholdelse. De havde brug for en løsning, der kunne håndtere den komplekse og alsidige natur af deres forretning.

For at tackle denne udfordring besluttede Sindico Group at investere i Verarcas’ innovative platform til klimarapportering og bæredygtighed. Denne skræddersyede løsning automatiserede processen og tillod dem at opfylde forskellige krav uden at trække på deres egne interne ressourcer.

LCD | Media

LCD | Media, en førende leverandør af intelligente digitale kommunikationsløsninger til butikker i Skandinavien, stod over for udfordringen med at levere en omfattende CDP-rapport om deres CO2-udledning, pålagt af LEGO som en del af deres bæredygtighedsstrategi. Denne opgave krævede betydelige ressourcer og viden om komplekse rapporteringskrav og resulterede i en måneds arbejde for to dedikerede medarbejdere.

For at løse denne udfordring valgte LCD | Media at benytte Verarcas AI-teknologi til at automatisere CO2-aftryksberegningen. Denne automatisering med Verarcas’ teknologi har givet LCD | Media mulighed for at levere data hurtigere og mere nøjagtigt, hvilket opfylder kravene fra deres kunder og samtidig giver betydelige besparelser.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov