Overskueligt klimaoverblik i hele værdikæden

Dansk

Dansk, som tidligere gik under navnet Dansk Outlet, blev etableret tilbage i 2004 og har siden forsynet danskere i alle aldre med tøj til konkurrencedygtige priser. I dag tæller kæden 36 butikker spredt ud over hele landet, samt en webshop. Hovedkontoret er er i Ikast, hvor deres dedikerede team jonglerer med alt fra økonomi og indkøb til produktudvikling, administration, marketing og en IT-afdeling.

Udfordringen

Stigende krav til klimaberegning og leverandøransvar

I takt med deres fortsatte vækst inden for detailhandlen, står Dansk over for øgede krav fra forbrugerne, samtidig med at de skærper deres krav til leverandørerne i forhold til klimaberegninger. En udvikling som fremhæver vigtigheden af en pålidelig platform, der gør klimaberegninger nemme, enkle og mest af alt troværdige. Dansk befinder sig i en fase, hvor både deres ansvar over for forbrugerne og deres forventninger til leverandørerne inden for klimaberegning er i kraftig vækst.

Løsningen

Integreret og automatiseret proces

Dansk har fornyet deres tilgang til klimarapportering ved at investere i Verarcas innovative software. En løsning som danner kernen i deres bestræbelser på at gøre deres klimarapportering mere effektiv. Takket være Verarcas teknologi stræber Dansk efter en mere effektiv tilgang til at imødekomme de komplekse krav inden for klimarapportering. De har udviklet en integreret og automatiseret proces, der gør det muligt for dem at opfylde klimarapporteringskravene uden at tage unødigt meget af deres egne interne ressourcer i brug.

Resultatet

Reducering af den interne arbejdsbyrde

Med Verarca forventer Dansk at kunne forbedre effektiviteten og øge gennemsigtigheden i klimarapporteringsprocesserne. Samtidig vil løsningen reducere arbejdsbyrden, mens den bibeholder overholdelse af bæredygtighedsstandarder på tværs af forskellige forretningsenheder. Et vellykket initiativ, som har potentiale til ikke kun at styrke virksomhedens profil inden for bæredygtighed, men også til at skærpe deres konkurrenceevne på markedet ved at være foran med CO2-kortlægning for hele værdikæden.

Nicolai Nørskov

Nicolai Nørskov

Direktør, Dansk

 

 “Vi kan se at fremtiden byder på endnu mere dokumentation og afrapportering i forhold til Co2 aftryk og regnskaber. Verarca er pragmatiske, selvom maskinen bagved er stor. Det gør dem fleksible at samarbejde og vi ved samtidig at løsningen er holdbar på lang bane.”

Bliv klar til at beregne CO2 i dag

Med få klik, og uden at kreditkortet skal op af lommen, kan du opleve verdens førende software til klimarapportering.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov