Se fremtiden tydeligt: Dashboard, der visualiserer dit CO₂ aftryk

Verarcas’ Dashboard er dit samlede kommandocentral til at overvåge, styre og rapportere din virksomheds CO₂-aftryk i overensstemmelse med EU’s direktiver om klimaforvaltning. Vores intuitive design giver dig mulighed for at se nøgleindikatorer og fremskridt i realtid. Få øjeblikkelig adgang til vigtige data, analyser udviklinger over tid og opdag områder med forbedringspotentiale.

01

Opret konto

Opret din konto med få klik
02

Forbind til dit regnskabsprogram

Integrer dit regnskabs program og send posteringer automatisk til Verarca
03

Eller Importér ubesværet Excel, CSV og PDF-filer

Du kan også uploade filer, som Verarca spiser og analyserer for dig
04

Få tallene serveret i overskuelige dashboards

I Verarcas intuitive dashboards får du overblik over jeres totale CO2-aftryk, CO2-aftrykket sammenlignet med foregående år, på varekategorier, på leverandører, fordelt på scopes og meget mere. Du har tallene sort på hvidt - lige til at tage med til bestyrelsen og indsætte i jeres klimaregnskab eller ESG-rapport.
05

100% dokumenterede og sporbare tal

Alle CO2-aftryk i Verarca udregnes med tal fra anerkendte databaser og får tildelt et unikt, sporbart ID, et såkaldt UUID. Det betyder, at I altid kan stole på tallene i Verarca, og at I har dokumentationen på plads, når klimaregnskabet skal laves. Har I specifikke CO2-aftryk på indkøbet direkte fra producenten indsættes de nemt i systemet, ligesom I kan verificere al data.
06

Tydeligt overblik over klimasyndere

Har I et mål om at nedbringe jeres klimaaftryk, men svært ved at vide, hvor I skal sætte ind for at få effekt? I Verarca får I tydeligt overblik over hvilke indkøb, der belaster klimaet mest, så I kan undersøge alternativer samt hvilke leverandører, der har størst indflydelse på jeres samlede CO2-aftryk, så I kan indgå dialog med dem.

Kræver dine kunder også at du kan levere CO₂ beregninger? Slip for hovedpinen med Verarca

Uanset om du er nybegynder eller ekspert inden for bæredygtighed, gør Verarcas’ Dashboard det nemt at spore dine fremskridt. Få det fulde overblik over din bæredygtighedsstrategi og opnå målbare resultater, der imødekommer EU’s standarder.

Derfor Verarca

Få styr på din virksomheds bæredygtighedsindsats med Verarcas’ Dashboard. Vores platform giver dig øjeblikkelig adgang til nøgleindikatorer og visuelle præsentationer af dine klimadata. Overvåg udviklingen over tid, identificer områder med forbedringspotentiale og del dine fremskridt med interessenterne. Vores intuitivt design og brugerdefinerede indstillinger, gør det let at tilpasse dashboardet efter dine specifikke behov.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov