Derfor skal du vælge Verarca

Digitalisér den sidste del af bogføringen

Ikke flere tunge og tidskrævende Excel-ark. Med Verarca er al data på aktiver og bilag digitalt, lettilgængeligt og samlet ét sted.

Læs mere

Spol tiden tilbage og se dine afskrivninger

Gå tilbage i tiden og se historikken på jeres afskrivninger og værdien på aktiver helt ned på månedsbasis.

Læs mere

Al relevant data – på ét sted – automatisk og historisk

Bogfør bilagene og lad Verarcas automatiske synkronisering klare arbejdet med at samle al relevant data i overskuelige dashboards.

Læs mere

Skab et fyldestgørende anlægskartotek

Verarca har samlet alle nødvendige funktioner, så I kan skabe et fyldestgørende anlægskartotek med beriget data.

Læs mere

Her er I aldrig låst

Verarca er uafhængigt og integrerer med de mest anvendte bogføringssystemer, så I aldrig vil blive låst til ét program.

Læs mere

Kom i gang for 0,-

Prøv Verarca af i dag. Vi hjælper dig i gang med de første 50 aktiver. Det er gratis så længe, du ønsker.

Læs mere

Integrationen klarer arbejdet for jer

Vi ved, at ingen mangler et system mere, som I skal bruge tid på at lære, opdatere og berige med data. Derfor har vi virkelig lagt os i selen for at gøre din oplevelse med Verarca så nem og automatisk som mulig.
Vi tilbyder gennemtestede integrationer til de mest anvendte økonomisystemer, så du blot kan læne dig tilbage og nyde, at teknikken klarer arbejdet for dig.

Vink farvel til Excel

Når du bruger Verarcas digitale anlægskartotek kan du vinke farvel til Excel. Farvel til tidskrævende, manuelle indtastninger, farvel til konstant dobbelttjek af drilske formler og farvel til lange mailkorrespondancer med revisoren for at dele billedmateriale og fakturaer.

Er Verarca så endnu et “smart” nicheprogram, som du skal forholde dig til oveni alle de andre programmer? Nej! Verarca trækker data automatisk og sparer dig for tastearbejdet. Tunge, uoverskuelige anlægskartoteker i Excel er fortid.

Beskyttet mod tastefejl og hovsa-rettelser

Undgå rod i formlerne og menneskelige fejl. Den automatiske overførsel betyder, at der ikke laves tastefejl, leasede aktiver glemmes ikke i farten og ivrige hænder udefra, kommer ikke til at slette vigtige felter. Alt er beskyttet bag adgangskode, og I kan derfor være sikre på at kun de rette vedkommende har adgang.

Spol tiden tilbage og se dine afskrivninger

Modsat indtastede anlægskartoteker i Excel, kan du med Verarca gå tilbage i tiden og se dine afskrivninger – helt ned på månedsbasis. Med vores dynamiske, digitale anlægskartotek behøver du blot ændre datoen for at få oplysninger på den konkrete måned eller år og se alt lige fra den akkumulerede afskrivning, afskrivning for år til dato, den bogførte værdi på den valgte måned og meget mere.

Al relevant data – på ét sted – automatisk og historisk

Med Verarca får du al relevant data på aktiver samlet ét sted. Du behøver ikke engang taste noget ind i vores system! Alt du skal gøre er at bogføre bilagene i jeres bogføringssystem, så bliver al data automatisk synkroniseret og opdateret i systemet – og du sidder med det forkromede overblik, også efter aktiverne er afskrevet.

Skab nemt et fyldestgørende anlægskartotek

Du kan godt benytte Verarca uden at fingrene skal på tastearbejde. Men skal du gøre klar til revisor, eller vil du opbygge et fyldestgørende anlægskartotek med alt samlet, har systemet funktionerne klar.

Du kan berige data med alt lige fra billeder og lokation til ansvarlige medarbejder og meget mere, så I altid har styr på alle aktiver, kan lette administrationen og nemmere kan tage oplyste beslutninger om virksomheden værdier.

Her er I aldrig låst

Verarca er et uafhængigt digitalt anlægskartotek. Det betyder at vi integrerer med de største bogføringsprogrammer, så I kan benytte vores anlægskartotek uanset hvilket program, I bruger nu, eller om I en dag skifter.

Klar til klimarapportering? Start prøveperioden i dag!

Med få klik og uden at kreditkortet skal op af lommen kan I opleve alle fordelene ved at benytte Verarca.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov