Verarca kort fortalt

Med Verarca får du ikke blot et digitalt anlægskartotek, der automatisk synkroniserer med dit regnskabsprogram og samler al relevant data på samtlige aktiver. Du får samtidig et overskueligt og troværdigt overblik over jeres CO2-regnskab – alt sammen præsenteret i overskuelige dashboards, så I er klar til fremtidens klimalovgivning

CO2-beregning

Bliv klar til kommende lovgivning. Verarca sikrer jer overblikket over jeres CO2-aftryk. Automatisk. Troværdigt. Og helt enkelt.

Læs mere

Anlægskartotek

Verarca er den nye standard inden for digitale anlægskartoteker. Få et overskueligt, digitalt anlægskartotek, som automatisk kortlægger, monitorerer og dokumenterer samtlige aktiver

Læs mere

Enkel og dokumenterbar CO2-udregning indenfor Scope 3

Lad Verarca klare din klimaudregning med automatisk dataoverførsel, sporbar dokumentation og troværdige beregninger. Du får det forkromede overblik over jeres Scope 3-udledning i et overskueligt, sammenligneligt dahsboard, så I både er på forkant med ny lovgivning og sikrer forspring til konkurrenterne. Og så er det helt gratis, så længe du ønsker.

Fyldestgørende, automatisk og 100% digitalt anlægskartotek

Verarca er den nye standard inden for digitale anlægskartoteker. Med Verarca får I ikke blot et overskueligt, digitalt anlægskartotek, som automatisk kortlægger, monitorerer og dokumenterer samtlige aktiver. I får samtidig en løsning, som integrerer med jeres bogføringsprogram, så I sparer arbejdet og fremtidssikrer forretningen efter den nye bogføringslov.

Skriv dig op her og få besked, når der er nyt

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov