Beregning af COer tidskrævende.

Opfyld EU’s standarder for klimarapportering og integrer dine oplysninger i bæredygtighedsrapporter i overensstemmelse med NFRD. Skab tillid blandt investorer og interessenter gennem troværdig og målrettet rapportering.

 

Klar til at beregne CO2? Se hvordan du kommer i gang helt gratis i dag.

Uanset om du rapporterer til myndighederne eller dine interessenter, lader Verarcas’ platform dig pålidelige data omkring dit CO2-aftryk. Slip for besværet med at samle og analysere data manuelt – Verarca hjælper dig med at skabe troværdighed og gennemsigtighed.

 

Sådan kan vi hjælpe dig med at beregne CO2 uden at få sved på panden

 

01

Automatisk udregning af CO2

Verarca er det tætteste, du kan komme på at dokumentere din virksomheds CO2-aftryk i realtid. Via integrationen til jeres regnskabsprogram udregner vores AI CO2-aftrykket for samtlige indkøb foretaget i virksomheden, så snart de bogføres. Al data opdateres over natten og er klar i jeres dashboards, når du møder ind på arbejde.
02

Få tallene serveret i overskuelige dashboards

I Verarcas intuitive dashboards får du overblik over jeres totale CO2-aftryk, CO2-aftrykket sammenlignet med foregående år, på varekategorier, på leverandører, fordelt på scopes og meget mere. Du har tallene sort på hvidt - lige til at tage med til bestyrelsen og indsætte i jeres klimaregnskab eller ESG-rapport.
03

Ubesværet import og eksport

Foruden integrationen til jeres regnskabsprogram kan data nemt trækkes ind i Verarca via filimport. Verarca læser både Excel, CSV og PDF-filer og sørger for at al data indsættes i systemet på rette linjer og beriges med CO2-aftryk. Skal du bruge data fra Verarca udenfor programmet? Med pålidelig eksport af data i overskuelige filer er det intet problem.
04

100% dokumenterede og sporbare tal

Alle CO2-aftryk i Verarca udregnes med tal fra anerkendte databaser og får tildelt et unikt, sporbart ID, et såkaldt UUID. Det betyder, at I altid kan stole på tallene i Verarca, og at I har dokumentationen på plads, når klimaregnskabet skal laves. Har I specifikke CO2-aftryk på indkøbet direkte fra producenten indsættes de nemt i systemet, ligesom I kan verificere al data.
05

Tydeligt overblik over klimasyndere

Har I et mål om at nedbringe jeres klimaaftryk, men svært ved at vide, hvor I skal sætte ind for at få effekt? I Verarca får I tydeligt overblik over hvilke indkøb, der belaster klimaet mest, så I kan undersøge alternativer samt hvilke leverandører, der har størst indflydelse på jeres samlede CO2-aftryk, så I kan indgå dialog med dem.

Klimarapportering – gjort helt enkelt

Med Verarca får din virksomhed en samlet oversigt over alle relevante data til klima-rapportering. Nogle virksomheder er allerede godt i gang med klimarapporteringen, men risikerer en stor arbejdsbyrde, når nye kunder bruger andre standarder end dem, virksomheden har dokumenteret indtil nu. Verarca trækker aktivernes klima-data fra en række databaser og gør det let for din virksomhed at byde nye kunder med andre rapporteringsstandarder velkomne.
Udviklet til bogholdere Integration til dit regnskabsprogram Gratis så længe du ønsker det

Klimarapportering – gjort helt enkelt

Smertepunktet for virksomheder i dag er at skulle håndtere den voksende efterspørgsel fra større kunder, der kræver pålidelige CO2-data som en del af deres leverandørkædeansvar. Verarcas’ Klimarapportering giver dig mulighed for at opfylde disse krav uden at bruge unødvendig tid og ressourcer. Med vores brugervenlige interface og automatiserede funktioner kan du levere pålidelige klimadata til dine kunder og samtidig opfylde EU’s strenge krav.

Scope 1, 2 og 3-beregning er implementeret i Verarca

For de fleste virksomheder, der arbejder med udvikling of produktsalg, ligger langt den største CO2-udledning i det såkaldte scope 3. Scope 3 dækker over en virksomheds indirekte udledninger, og er dermed også oftest uden for virksomhedens direkte kontrol. CDP / GRI rapportering Det er et krav at man udfylder sin virksomheds CO2-aftryk, også for anlægsaktiver. I det forbrugsbaserede kulstofregnskab multipliceres den økonomiske værdi af købte varer / tjenester med tilsvarende emissionsfaktorer. GHG-protokollen er den officielle vejledning til at udfylde en CDP-rapport.
VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov