En stor og væsentlig ressourcebesparelse

LCD | Media

I over 25 år har LCD | Media været den førende leverandør i Skandinavien af intelligente digitale løsninger inden for skærme, audioløsninger og lys til butikker til blandt nogle af de største virksomheder i Danmark

LCD | Media er dedikeret til udvikling og levering af intelligente digitale kommunikationsløsninger til butikker, der strækker sig fra hardware til software. Deres ultimative mål er at give deres kunder den højeste synlighed i butikkerne, hvilket giver dem en konkurrencefordel i dagens marked.

Udfordringen

Internationale krav til omfattende CDP-rapport

Flere af kunderne hos LCD | Media har CDP-rapporten som et krav, og som en værdsat leverandør til deres kunder, er de dedikerede til at levere en CDP-rapport i overensstemmelse med internationale reguleringer vedrørende virksomhedens samlede CO2-udledning.

For LCD | Media repræsenterede disse nye krav en betydelig investering, både i ressourcer til databehandling og i grundig forståelse af de komplekse krav for udarbejdelse af en CDP-rapport. Det krævede to dedikerede medarbejdere, der arbejdede på fuldtid i én måned for at udarbejde denne omfattende og krævende CDP-rapport. En proces, som således var yderst tids- og ressourcekrævende for LCD | Media.

Løsningen

Automatisk og digitalt klimaoverblik

LCD | Media har været målrettet i deres ønske om at forbedre deres strategi og reducere brugen af interne ressourcer i CO2-aftrykskortlægningen. For at opnå dette har de besluttet at udnytte Verarcas avancerede AI-teknologi til at beregne CO2-aftrykket, hvilket har betydet en drastisk forenkling af processen.

Indførelsen af Verarcas software har resulteret i en langt mere effektiv tilgang til CO2-rapportering for LCD | Media, hvilket har frigivet betydelig tid og ressourcer. Databehandlingen er blevet markant mere tilgængelig for LCD | Media, og især inddelingen i Scope 1, 2 og 3 har gjort arbejdet mere overskueligt og overkommeligt.

Resultatet

En væsentlig ressourcebesparelse

LCD | Media har revolutioneret deres tilgang til klimaregnskabsudarbejdelse ved hjælp af Verarca. Nu bruger virksomheden markant mindre tid og ressourcer på at færdiggøre CO2-beregningerne til deres klimarapporter sammenlignet med tidligere metoder. Denne effektivisering er et strålende eksempel på, hvordan Verarca giver forretningsmæssige fordele gennem automatisering og præcision.

Ved at effektivisere deres klimaregnskabsprocesser kan LCD | Media ikke kun opfylde de skrappe miljøkrav og reguleringer, de står over for, men også sikre en mere omkostningseffektiv drift.

”I en dagligdag, hvor krav og forventninger angående CO2-registrering er voksende fra vores portefølje af kunder samt omverdenen, er det vigtigt at kunne levere data hurtigere og mere nøjagtigt – første gang.

I vores arbejde med CO2-registrering til den årlige CDP-rapportering, har vi fået stor gavn af Verarcas automatiske CO2-beregner, som netop giver os lynhurtig beregning og kategorisering af produkter. Samlet set med en kvalitet, der udfordrer branchen og giver os mulighed for at spare lønninger til det manuelle arbejde.”

Morten Husted

Service delivery Manager

Bliv klar til at beregne CO2 aftryk i dag

Med få klik, og uden at kreditkortet skal op af lommen, kan du opleve verdens førende software til klimarapportering.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov