Simpel software og let onboarding

Louisiana – Museum of Modern Art

Siden 1958 har Louisiana været et fyrtårn inden for international moderne kunst, med en vision, der går ud på, at kunsten ikke blot tilhører eliten, men bør inspirere og berige hele befolkningen.

Museets omfattende samling på over 4.000 kunstværker spænder fra danske mesterværker til international kunst, og samlingen kaster et fascinerende lys over perioden fra 1945 og frem til i dag.

Med omkring 600.000 besøgende hvert år er museet  en international destination, der bringer kunsten til verden, og verden til kunsten.

 

Udfordringen

Louisiana fører an i grøn omstilling med omfattende indsats

Louisiana er frontløbere indenfor grøn omstilling, som byder på en række grønne initiativer, der blandt andet omfatter afskaffelsen af engangsservice i Louisiana Café og internt på museet, overgang til vegetarisk/pescetarisk medarbejderkantine og øget fokus på udstillingssscenografien på sådan måde, at det øger genbrugsprocenten.

Louisiana har dog erkendt, at beregning af CO2-aftrykket kan være en kompleks udfordring, som kræver betydelige ressourcer og tid. Denne proces indebærer omfattende dataindsamling, analyse og rapportering, hvilket kan lægge et betydeligt pres på museets interne medarbejdere. Museet har længe forventet, at det ville kræve to fuldtidsmedarbejdere alene for at håndtere denne opgave.

Indtil fornylig var Louisiana ikke stødt på nogen softwareløsninger, der kunne gøre denne proces enkel og problemfri. Mange eksisterende systemer var ikke brugervenlige og kræver omfattende og tidskrævende onboarding af systemet.

Løsningen

Simpelt og overskueligt CO2-overblik

 

Louisiana har nu valgt Verarcas CO2-beregner som en afgørende løsning for at lette deres arbejde med bæredygtighed og CO2-kortlægning. Med Verarcas hjælp kan de præcist måle CO2-udledningen og træffe velinformerede beslutninger om at forbedre deres indsatser, hvilket åbner op for nye muligheder mod en mere bæredygtig fremtid.

Indførelsen af Verarcas software har gjort det både overskueligt og simpelt for Louisiana at komme i gang med at arbejde aktivt med deres CO2-udledning.

Som en institution, der modtager statslig støtte, er museet forpligtet til at forfølge bæredygtighed med fokus og dedikation. Det er ikke blot en forpligtelse, men også en mulighed for at demonstrere bæredygtigt lederskab, inspirere andre og arbejde i overensstemmelse med nationale målsætninger. Louisiana anser Verarca som et værdifuldt redskab, der kan hjælpe museet med at opfylde de krav, der stilles, og dermed støtte museets fortsatte bæredygtighedsbestræbelser.

“Verarcas software er det mest interessante, vi er stødt på. Ikke alene er det bemærkelsesværdigt spændende, men det er også utroligt enkelt at komme i gang. Takket være en problemfri onboarding-proces har det aldrig været nemmere at tage de første skridt. Brugeroplevelsen er enkel og problemfri, hvilket ikke kun sparer os tid, men også frigiver ressourcer, der kan bruges andre steder.”

Mikkel Tange

CIO, Louisiana Museum of Modern art

Bliv klar til at beregne CO2 aftryk i dag

Med få klik, og uden at kreditkortet skal op af lommen, kan du opleve verdens førende software til klimarapportering.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov