Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg nøjes med at sætte integrationen op 1 gang?

Ja, I behøver blot at integrere Verarca med dit regnskabsprogram én gang. Når I så løbende bogfører poster i jeres regnskabsprogram, trækkes den data automatisk over i Verarca. Systemet opdaterer med nye data hver nat, så alle tal er inkluderet i jeres dashboards, når I møder ind dagen efter.

Jeg er bekymret for at blive ramt af bøder for Greenwashing - er jeres udregninger helt sikre?

Verarca bruger emissionsdata fra den internationalt standardiserede GHG-protokol og alle indkøb og dertilhørende CO2-beregninger tildeles et unikt, sporbart ID. Det ID sikrer, at det altid er muligt at finde dokumentationen for den beregning vores AI har lavet. Det er jeres garanti for, at I kan stole på de tal, I ser i jeres dashboards eller benytter I jeres klimarapportering – og at I kan bevise det.

Kan man trække en hel klimarapport ud af Verarca?

Nej, I kan ikke trække en hel og færdig klimarapport ud af Verarca. En klimarapport eller ESG-rapport indeholder udover tal for virksomheden også længere tekstafsnit omkring miljøtiltag, indsatsområder, personaleforhold og meget andet. Med Verarca behøver I dog ikke bekymre jer om at finde frem til de præcise tal, I har brug for til rapporten. Dem har I allerede nemt tilgængeligt i dashboardet.

Vores el-leverandør skriver faktisk CO2-udledning på regningen. Kan Verarca trække dette automatisk ind i systemet?

Ja. Verarca er udviklet, så det kan læse data selvom det er tekst på en PDF-faktura. Så længe det står et sted på fakturaen under CO2-aftryk eller lignende betegnelse, kan vores AI trække det med ind, sammen med resten af oplysningerne. I får det absolut mest præcise CO2-aftryk, og I behøver ikke selv skulle til tasterne.

Kan Verarca udregne CO2, når vi selv indtaster el eller brændstofforbrug?

Ja, uden problemer. I indtaster blot det køb, I gerne vil have ind i systemet og så sørger Verarca for at hente data fra emissionsdatabasen til at udregne CO2-aftrykket, ligesom hvis oplysningerne om købet kom fra jeres regnskabsprogram eller blev importeret fra en faktura.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov