Troværdig klimarapportering med Verarca

Spar tid med effektiv rapportering Transparent hele vejen Giver det fulde overblik

Skab et komplet CO2-overblik med rapporter!

 

Det kan være en udfordring at opnå det fulde overblik over din virksomheds CO2-udledning, især hvis det skal gøres manuelt.

Verarca gør denne opgave nemmere ved at automatisere beregningen af din CO2-udledning. Men det stopper ikke der. Vores avancerede software giver ikke kun en detaljeret oversigt over din samlede udledning, men hjælper også med at identificere de største klimasyndere i virksomheden. Derudover kan du nemt sammenligne din nuværende udledning med tidligere år og benchmark dine resultater.

Oplev rapporten nedenfor

Fremstil en klimarapport med ét enkelt klik!

Når du har beregnet alle dine CO2-beregninger i Verarca, er alt, du behøver at gøre, at trykke på “Generér”. Verarca samler straks alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan gå videre med rapporteringen. 

Nemmere bliver det ikke!

 

Dit klimaregnskab klar til vidererapportering!

Få en personlig demo i dag og oplev, hvor let rapportering bliver med Verarca. 

Skabt efter GHG-protokollens gyldne standarder!

Med Verarca får din virksomhed pålidelig rapportering og præcise beregninger leveret i overskuelige dashboards. Vi leverer altid 100% sporbarhed og troværdighed; hvilket effektivt eliminerer risikoen for greenwashing. Ved at anvende den anerkendte GHG-protokol, der har ledet udviklingen inden for måling og styring af drivhusgasemissioner i over 20 år, kan du have fuldstændig tillid til dine resultater.

Ønsker du at gøre din  CO2-rapportering nemmere end nogensinde før?

Giv os et kald og lad os sammen skabe resultater!

Bliv klar til CO2-rapportering - Book en demo allerede i dag!

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov