Imponér virksomhedens interessenter med automatisk CO2-rapportering

Nem dataimport og integration Automatisk klimaregnskab af CO2-aftryk Sporbar dokumentation på enhedsniveau

Så nemt er det

01

Dataindsamling på din måde

Vores software muliggør problemfri integration med dit regnskabssystem, automatisk dataimport, og forenkler CO2-aftryksberegninger uden omfattende manuelt arbejde. Importer yderligere data nemt ved at trække og slippe dokumenter eller manuelt indtaste dem for mere effektiv bæredygtighedsrapportering.
02

Forenkling af processer

Har du specifikke leverandørers CO2-aftryk eller kontonumre, der skal udelades i dit CO2-regnskab? Vores regelfunktion reducerer behovet for gentaget manuelt arbejde og øger effektiviteten.
03

Få det fulde overblik med dashboards

Vi gør CO2-reduktion enkel. Verarca samler automatisk data og CO2-aftryk i brugervenlige dashboards. Identificér nemt de indkøb med størst indvirkning på CO2-udledning, se metoder til at fastlægge dit CO2-aftryk og kategorisering i Scope 1, 2 og 3. Dette gør det lettere at træffe målrettede bæredygtige beslutninger.

Oplev brugervenlig magi med Verarca i dag!

Gør CO2-beregning nemmere end nogensinde. Prøv det nu!

 

Så sikkert er det

01

Stærk datasikkerhed

Hos Verarca prioriterer vi datasikkerhed meget højt. Vores platform er designet med avancerede og topmoderne sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data. Avanceret kryptering og sikre servere sikrer, at dine oplysninger forbliver fortrolige og beskyttede.
02

Adgangskontrol

Få kontrol over adgangen til dine klimadata og skab et ubegrænset team af brugere. Med vores adgangsadministrationsfunktion kan du tildele roller og rettigheder, så kun autoriserede personer kan håndtere dine vigtige CO2-oplysninger. Dette fremmer effektivt samarbejde, indsigt i data og fejlidentifikation, hvilket resulterer i forbedret datakvalitet og mulighed for virksomhedsvækst med flere brugere, samtidig med at standarder opretholdes.
03

Revisorverifikation

For øget tillid og overholdelse af internationale standarder giver Verarca mulighed for revisorverifikation. Dette betyder, at dine CO2-rapporter kan revideres og underskrives af revisorer, hvilket sikrer, at de er pålidelige og kan bruges til officiel rapportering.

Flere tilfredse virksomheder bruger allerede Verarca

– Beregn din CO2-udledning i dag!

LCD Media, Morten Husted - Service Delivery Manager


”I en dagligdag, hvor krav og forventninger angående CO2-registrering er voksende fra vores portefølje af kunder samt omverdenen, er det vigtigt at kunne levere data hurtigere og mere nøjagtigt – første gang.

I vores arbejde med CO2-registrering til den årlige CDP-rapportering har vi fået stor gavn af Verarcas automatiske CO2-beregner, som netop giver os lynhurtig beregning og kategorisering af produkter. Samlet set med en kvalitet, der udfordrer branchen og giver os mulighed for at spare lønninger til det manuelle arbejde.”

Dansk, Nicolai Nørskov - Direktør

“Vi kan se, at fremtiden byder på endnu mere dokumentation og afrapportering i forhold til CO2 -aftryk og regnskaber. Verarca er pragmatiske, selvom maskinen bagved er stor. Det gør dem fleksible at samarbejde og vi ved samtidig at løsningen er holdbar på lang bane.”

Sindico Group, Daniel Høj - CEO


“Vi har undersøgt flere løsninger ift. at aflægge klimaregnskab. Verarca er for mig at se den software, som leverer den mest nøjagtige og præcise automatiske CO2-beregner.”

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov