Et kvantespring for bogholderiet

Sindico Group A/S

I over et årti har Sindico Group haft succes med både at erhverve og etablere virksomheder i tæt samarbejde med stærke partnere rundt omkring i landet. Grobunden for deres vækst er forankret i en række detailkæder og produktionsvirksomheder, som med godt købmandskab og lave omkostninger tager konkurrencen op med de mere velrenommerede detailkæder rundt omkring i landet.

I dag udgør Sindico Group, som er et kapitalholdingselskab, et partnerskab med mere end 70 virksomheder i forskellige brancher.

Udfordringen

Klimarapporteringskrav til et komplekst og alsidigt setup

Med mere end 70 selskaber i porteføljen, spredt over forskellige brancher, imødekommer Sindico Group A/S varierende krav inden for klimarapportering og overholdelse af standarder.

Med et centralt bogholderi, men forskellige branchekoder, økonomisystemer og revisionshuse, var der brug for en platform, som kunne omfavne det hele for at sikre problemfri drift uden flaskehalse og store mængder af ekstra arbejde for koncernen.

Løsningen

En visionær tilgang til Sindico Groups udfordring

For at imødekomme den komplekse udfordring med klimarapporteringskrav i Sindico Groups mangfoldige forretningsselskab har de investeret i Verarcas innovative platform, som nu udgør rygraden i deres klimarapporteringsprocesser og bæredygtighedsbestræbelser.

Med den skræddersyede løsning vil der opnås en mere effektiv og smidig tilgang til at opfylde forskellige krav. Der er skabt en integreret, automatiseret proces, som gør det muligt for Sindico Group at håndtere klimarapporteringskravene uden at overbelaste deres ressourcer. Løsningen giver mulighed for at opnå større nøjagtighed, gennemsigtighed og overensstemmelse med bæredygtighedsstandarder på tværs af forskellige forretningsenheder.

Resultatet

Betydelige gevinster i klimarapportering

Implementeringen af Verarcas innovative platform vil skabe en betydelig indvirkning på Sindico som virksomhed, hvor de hurtigt vil se bemærkelsesværdige resultater indenfor klimarapportering og bæredygtighed.

Med Verarca vil der opnås en forøgelse i effektiviteten og gennemsigtigheden af deres klimarapporteringsprocesser. Arbejdsbyrden vil blive mindsket, mens bæredygtighedsstandarderne opretholdes på tværs af de diverse forretningsenheder.

Vi har undersøgt flere løsninger ift. at aflægge klimaregnskab. Verarca er for mig at se den software, som leverer den mest nøjagtige og præcise automatiske CO2-beregner.

Daniel Høj

CEO, Sindico Group A/S

Bliv klar til aflægge klimaregnskab i dag

Med få klik, og uden at kreditkortet skal op af lommen, kan du opleve verdens førende software til klimarapportering.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov