Fuld sporbar Co2-beregner

Nem dataimport og integrering Automatisk udregning af CO2-aftryk Sporbar dokumentation på enhedsniveau Overskueligt dashboard

Fremtidens CO2-beregninger: Sikker, transparent, sporbar

Gå i dybden med dine bæredygtighedsberegninger ved hjælp af Verarcas’ Sporbarhedsfunktion. EU’s mål om at opnå klimaneutralitet og bæredygtighed indebærer nøjagtighed og dokumentation i dine beregninger. Vores platform hjælper dig med at overholde EU’s Monitoring Reporting and Verification (MRV) og få klarhed over dine resultater.

01

Opret konto

Opret din konto med få klik
02

Forbind til dit regnskabsprogram

Integrer dit regnskabs program og send posteringer autoamtisk til Verarca
03

Eller Importér ubesværet Excel, CSV og PDF-filer

DU kan også uploade filer, som Verarca spiser og analyserer for dig
04

Få tallene serveret i overskuelige dashboards

I Verarcas intuitive dashboards får du overblik over jeres totale CO2-aftryk, CO2-aftrykket sammenlignet med foregående år, på varekategorier, på leverandører, fordelt på scopes og meget mere. Du har tallene sort på hvidt - lige til at tage med til bestyrelsen og indsætte i jeres klimaregnskab eller ESG-rapport.
05

100% dokumenterede og sporbare tal

Alle CO2-aftryk i Verarca udregnes med tal fra anerkendte databaser og får tildelt et unikt, sporbart ID, et såkaldt UUID. Det betyder, at I altid kan stole på tallene i Verarca, og at I har dokumentationen på plads, når klimaregnskabet skal laves. Har I specifikke CO2-aftryk på indkøbet direkte fra producenten indsættes de nemt i systemet, ligesom I kan verificere al data.
06

Tydeligt overblik over klimasyndere

Har I et mål om at nedbringe jeres klimaaftryk, men svært ved at vide, hvor I skal sætte ind for at få effekt? I Verarca får I tydeligt overblik over hvilke indkøb, der belaster klimaet mest, så I kan undersøge alternativer samt hvilke leverandører, der har størst indflydelse på jeres samlede CO2-aftryk, så I kan indgå dialog med dem.

Kræver dine kunder også at du kan levere CO₂ beregninger?

Sikr nøjagtige og sporbare beregninger i overensstemmelse med EU’s MRV-regulering og National Energy and Climate Plans (NECPs). Med Verarcas’ Sporbarhedsfunktion kan du dokumentere og validere dine resultater i overensstemmelse med EU’s strenge standarder.

Sporbarhed giver tillid til din virksomhed

Mærk trygheden ved at have dine beregninger i orden med Verarca. Vores platform giver dig mulighed for at skabe troværdighed i dine klimadata og undgå bekymringer om overholdelse af EU’s strenge krav.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov