Lad os vise dig hvad vi kan, før du køber noget

Udover at vise dig hvordan og hvorfor Verarca leverer det mest præcise klimaregnskab i verden, får du selvfølgelig også et indblik i de almindelige arbejdsprocesser i softwaren:

 

  • Hvordan du opretter en konto
  • Hvordan du forbinder dit økonomisystem
  • Hvordan du uploader filer
  • Hvordan Verarca beregner dit klimaaftryk, helt præcist.
  • Hvilke standarder og certificeringer Verarca benytter
  • Hvordan du genererer et klimaregnskab
  • Hvordan du bruger dashboardet

Vi har undersøgt flere løsninger ift. at aflægge klimaregnskab. Verarca er for mig at se den software, som leverer det mest nøjagtige og præcise automatiske klimaregnskab.

Daniel Høj

CEO, Sindico Group A/S

Book en demonstration af Verarca herunder
Virksomheder, som stoler på os

Vælg kun det bedste: Verarca – branchens mest præcise klimaløsning!

01

Automatisk udregning af CO2

Verarca er det tætteste, du kan komme på at dokumentere din virksomheds CO2-aftryk i realtid. Via integrationen til jeres regnskabsprogram udregner vores AI CO2-aftrykket for samtlige indkøb foretaget i virksomheden, så snart de bogføres. Al data opdateres over natten og er klar i jeres dashboards, når du møder ind på arbejde.
02

Få tallene serveret i overskuelige dashboards

I Verarcas intuitive dashboards får du overblik over jeres totale CO2-aftryk, CO2-aftrykket sammenlignet med foregående år, på varekategorier, på leverandører, fordelt på scopes og meget mere. Du har tallene sort på hvidt - lige til at tage med til bestyrelsen og indsætte i jeres klimaregnskab eller ESG-rapport.
03

Ubesværet import og eksport

Foruden integrationen til jeres regnskabsprogram kan data nemt trækkes ind i Verarca via filimport. Verarca læser både Excel, CSV og PDF-filer og sørger for at al data indsættes i systemet på rette linjer og beriges med CO2-aftryk. Skal du bruge data fra Verarca udenfor programmet? Med pålidelig eksport af data i overskuelige filer er det intet problem.
04

100% dokumenterede og sporbare tal

Alle CO2-aftryk i Verarca udregnes med tal fra anerkendte databaser og får tildelt et unikt, sporbart ID, et såkaldt UUID. Det betyder, at I altid kan stole på tallene i Verarca, og at I har dokumentationen på plads, når klimaregnskabet skal laves. Har I specifikke CO2-aftryk på indkøbet direkte fra producenten indsættes de nemt i systemet, ligesom I kan verificere al data.
05

Tydeligt overblik over klimasyndere

Har I et mål om at nedbringe jeres klimaaftryk, men svært ved at vide, hvor I skal sætte ind for at få effekt? I Verarca får I tydeligt overblik over hvilke indkøb, der belaster klimaet mest, så I kan undersøge alternativer samt hvilke leverandører, der har størst indflydelse på jeres samlede CO2-aftryk, så I kan indgå dialog med dem.
VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov