Verarcas værdifulde partnerprogram

Bæredygtige vækstmuligheder Stærkt kundesamarbejde Innovatiovt markedspotentiale

Partnerskab med fokus på kundeservice og kundeoplevelse

Verarcas partnerprogram er skabt til virksomheder med ambitioner om at udvide deres indflydelse og støtte vores bæredygtighedsmission. Som partner kan du støtte vores brugere og hjælpe dem med at opnå succes ved at levere værktøjer til at optimere deres daglige arbejde samt ekspertvejledning inden for CO2-rapportering og bæredygtighed.

Bliv implementeringspartner

Bliv henvisningspartner

Hos Verarca samarbejder vi med

Har du spørgsmål til vores partnerprogram?

Kontakt os på kontakt@verarca.com

Boost din kundeportefølje og bliv implementeringspartner i dag!

Vi søger dedikerede partnere, der vil udvide deres kundeportefølje og bidrage til moderne virksomheders succes. På grund af stigende CO2-rapporteringskrav oplever vi øget efterspørgsel fra tusindvis af virksomheder, der søger hjælp til at beregne deres udledning. Over 100 virksomheder nyder allerede fordelene ved Verarcas løsninger, og behovet for digitale rådgivere vokser. Disse rådgivere skal forstå kundernes udfordringer og levere innovative løsninger.

Er du klar til at deltage i vores mission?

Vi kickstarter din rejse

Vi hjælper dig med at komme i gang med vores platform og det netværk, der omgiver den. Du får mulighed for at deltage i vores certificeringskursus og produkttræning, der hjælper dig med at opbygge stærke kompetencer. Derudover er vi altid til rådighed for at tilbyde vores vejledning og rådgivning, så du på bedste vis kan udvide din egen konsulentvirksomhed.

Udvidelse af netværk

Verarca tilbyder integration med førende danske regnskabsprogrammer, og vores app-partnere ønsker samarbejde med forhandlere og implementeringspartnere som dig. Vi er klar til at hjælpe dig med at forbinde til relevante app-partnere, der kan tilføre værdi og gavne din virksomhed på flere niveauer. Dette samarbejde åbner døren til en verden af muligheder og giver dig en konkurrencefordel i din branche.

Eksklusive fordele

Som Verarca-partner får du eksklusive fordele, herunder adgang til kundeemner og direkte support fra vores dedikerede partner-team. Vi støtter din succes ved at tilbyde målrettede markedsføringsaktiviteter og værdifuldt materiale, der effektivt fremmer din partnerrolle.

 

Følg i fodsporene på vores partnere og forenkl CO2-rapporteringen med succes! 

Skab forretningsmuligheder som henvisningspartner!

Har du en stor kundeportefølje, der har brug for et CO2-værktøj? Så ønsker vi at samarbejde med dig!

Som henvisningspartner introducerer du potentielle kunder til os. Anbefal vores produkt til dit netværk og opret en ekstra indtægtskilde for dit selskab.

Boost dit salgspotentiale

Som henvisningspartner introducerer du potentielle kunder til os. Anbefal vores produkt til dit netværk og opret en ekstra indtægtskilde for dit selskab.

Har du spørgsmål til vores partnerprogram?

Kontakt os på kontakt@verarca.com

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov