https://verarca.dk/

Visualiser din virksomheds CO2-udledning med brugervenlige dashboards

Det fulde overblik samlet ét sted Rapportérbar data Overskuelige strategiske beslutninger

Træf de rigtige beslutninger med dashboards

Når du skal håndtere kompleks CO2-rapportering fra forskellige kilder og afdelinger, hjælper Verarcas dashboard med at samle og visualisere data centralt. Med automatiserede oversigter, grafer og rapporter, kan du kan spore udvikling og identificere høje udledningsområder.

Dashboardet gør det nemt at træffe informerede beslutninger for CO2-nedbringning uden besværlig manuel bearbejdning og rapportering. Få det nødvendige overblik med Verarcas dashboard og styrk din CO2-indsats.

Få det fulde kontrol over din CO2-udledning!

Udforsk Verarcas dahboard-funktion og skab klarhed i din bæredygtighedsindsats! 

Forstå dit CO2-aftryk

Vi mener, at CO2-information bør være let at forstå. Derfor præsenterer vi dine data på en overskuelig måde, så du nemt kan få en klar forståelse af din virksomheds CO2-udledning.

Samlet overblik: Dit samlede CO2-aftryk er altid tilgængeligt i realtid.

Visuel repræsentation: Vi viser, hvor mange træer der skal plantes for at opveje din CO2-udledning for en klar sammenligning.

Beregningsmetoder: Du kan dokumentere dit CO2-aftryk ved at se, hvordan det er beregnet: Supplier-specific, average data eller spend-based.

Scopes: Aflæs nemt din største CO2-udledning i Scope 1, 2 eller 3 direkte på dashboardet.

Benchmark din CO2-udledning

Med Verarcas dashboard kan du benchmarke din årlige CO2-udledning i forhold til det foregående år for at måle og forbedre CO2-resultater. Dette viser tydeligt, om CO2-udledningen er reduceret, og du kan let vurderer effekten af klimainitiativer og din gennemsigtighed over for interessenter som kunder, investorer og offentligheden for at øge troværdigheden inden for klimarapportering.

Identificér dine CO2-syndere

Verarcas dashboard giver dig mulighed for at udføre dybdegående analyser og opnå klare indsigter i, hvordan du kan nedbringe din virksomheds CO2-udledning.

Top 20 indkøb med størst CO2-aftryk: Identificér de mest påvirkende indkøb for miljøet for begrænsning og optimering.

Top 20 leverandører med størst CO2-aftryk: Få indsigt i leverandørers påvirkning af dit CO2-aftryk for revidering og reduktion.

 

 

Skab overblik over virksomhedens CO2-aftryk.
Book en demo og udforsk Verarca i dag!

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov