Ledige stillinger hos Verarca

Bæredygtighedsinnovation Mangfoldighed & fællesskab Personlige vækstmuligheder

Send din ansøgning til Søren Orluf på kontakt@verarca.com

Trivsel og karriereudvikling i bæredygtig harmoni

Vi er en dynamisk kraft i konstant bevægelse for at forblive branchens førende. Vi stræber efter at tiltrække dygtige talenter og levere enestående kundeoplevelser.

Vi tror, at glade og engagerede medarbejdere skaber de bedste kundeoplevelser. Vi sætter fokus på individuelle behov og arbejder for din professionelle vækst, da vi er dedikerede til at levere resultater i en evigt foranderlig verden.

Er du vores næste talent?

Vi sætter stor pris på talentfulde folk hos Verarca. Har du de nødvendige kvalifikationer, vi søger? Så tøv ikke med at tage skridtet og send din ansøgning. Del dine interesser for CO2-rapportering og den erfaring og viden, du bringer med dig. Selvom du er nybegynder på området, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at lære dig bedre at kende!

SEND DIN ANSØGNING TIL

kontakt@verarca.com

Form fremtiden som Customer Succes Manager

Vi arbejder målrettet på at forenkle CO2-rapporteringen for vores kunder. Vores kunders succes er essentiel for os. Derfor engagerer vi os dybt i vores kunders forretninger, hvor vi lærer alt om deres virksomhed og værdier. Hos Verarca har vi operer vi med konceptet “Customer Success Manager” (CSM).

En CSM fungerer som en rådgiver, der aktivt arbejder på at udbrede kendskabet til Verarca og samtidig identificerer og imødekommer vores kunders behov.

I rollen som CSM hos Verarca er initiativ og proaktivitet afgørende. At tage telefonen og kontakte vores kunder direkte udgør en væsentlig del af vores tilgang. Det er netop disse tætte kunderelationer, der er med til at skabe fremragende resultater.

Drivkraften bag Verarcas succes: Arbejdsglæde og passion

 

Hos Verarca tror vi på, at arbejde bliver bedre, når det er både sjovt og meningsfuldt. Som en start-up virksomhed giver vi dig mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver, da Verarca konstant er i udvikling. Dette åbner døren for at finde det område, der virkelig tænder dig.

Måske har du allerede en klar vision for, hvordan din ideelle stilling ser ud? Eller måske er du åben for forskellige udfordringer? Uanset hvad, så ser vi altid frem til at høre fra lovende talenter.

VI ER KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Digitalt og compliant CO2-beregner inden for gældende lov